Swanson kollagén


Beszélgetés Béky Lászlóval a kollagén és a pycnogenol hatásairól a Vitalitás c. műsorban

Vélemények Napjaink egyik legtitokzatosabb, mégis legnépszerűbb készítményeEz a kis titokzatos sav — a hyaluronsav — felelős swanson kollagén szöveteink csont, porc, bőr, izom rugalmasságáért, vízfelvevő és folyadékmegőrző képességéért. A hyaluronsav a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és kitölti a sejtek közötti állományt, így biztosítva az adott szerv pl.

Mennyisége az újszülöttek kötőszövetében a legnagyobb, termelődése a húszas életévekben csökkenni kezd. Mi történik, ha csökken a swanson kollagén termelés a szervezetben?

swanson kollagén

A hyaluronsavat a kötőszöveti sejtek és az swanson kollagén a hyalinporc sejtek folyamatosan termelik, de az életkor előrehaladtával vagy betegség következtében termelődése folyamatosan csökken, ezért: a bőr és a bőr alatti kötőszövetek rugalmassága — fiatalossága — csökken, az ízületi swanson kollagén viszkozitásának és mennyiségének csökkenésével gyakoribbá válnak a kopásos eredetű, fájdalmas ízületi gyulladások.

A hyaluron a kötőszövetben hálószerűen összekapcsolja és feltölti a sejtek kőzött lévő állományt.

swanson kollagén

A meglévő kollagén rostok közötti keresztkötéseket állítja helyre, a kollagén és elasztikus rostokat újraképzésre serkenti. Szervezetünkben elsődleges feladatát a porcok alkotóelemeként látja el.

swanson kollagén

A porcokban ez a sav védi szervezetünket a külső fizikai behatásoktól, keni az ízületeket. Napi ajánlott mennyiség: 1 kapszula A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

swanson kollagén

A doboz gyermekek elől gondosan elzárva tartandó! Mindenkinek ajánlom, mert jó termék. Írja meg tapasztalatát, véleményét és értékelését a termékről!

swanson kollagén

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.