Ízületi glükozamin


Az ízület természetes alkotórésze Mi is a glükózamin?

ízületi glükozamin a kéz reumás ízületi gyulladása

A glükózamin egy természetes aminocukorféleség, mely alkotóeleme az ízületi porc állománynak és részt vesz az ízületi folyadék képzésében. A C-vitamin az ízületi porcállomány és csontok kollagénképzéhez fontos anyag. Miért szedjünk Bio-Glukozamin-t?

ízületi glükozamin fáj a mellkas ízületei

Szervezetünk csak akkor ízületi glükozamin erősíteni és megtartani az ízületek épségét, ha kellő mennyiségű építőanyag van jelen a szervezetben. Az emberi szervezet képes önmaga is a glükózamin előállítására, de csekély mennyiségben.

Glükozamin

Szervezetünk szintén képes hasznosítani külső forrásból is a glükózamint, melyhez az étrendből, vagy az étrend-kiegészítők szedésével jut hozzá. Ez különösen fontos az idősebbeknek, akiknek az ízületeik már hajlamosak ízületi glükozamin kopásra és degenerációra.

ízületi glükozamin a könyökízület szinoviális folyadékának gyulladása

A Bio-Glükózamin a glükózamint glükózmin-szulfát formájában tartalmazza, ami biztosítja a jó felszívódást kén molekulához kötődve. Nyomon követhető ízületi glükozamin A Bio-Glükózaminban található glükózamin-szulfátot rákok és kagylók páncéljából nyerik. Hivatalos egészségre vonatkozó állítások Az Európai Élelmiszer-Biztonsági Hatóság EFSA által bevizsgált C-vitamint tartalmazó termékről a következők állíthatók: Hozzájárul a bőr, az erek, a csontok, a porcok, az íny és a fogak megfelelő működéséhez szükséges normál kollagénképződéshez Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez Hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez Hozzájárul az idegrendszer normál működéséhez és a normál pszichológiai folyamatokhoz Hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz Hozzájárul a megterhelő fizikai aktivitás alatt és után az immunrendszer megfelelő működéséhez min.

ízületi glükozamin kolloid fitoformulák az ízületek helyreállításához és támogatásához

Bio-Magnézium Gyorsan oldódó és könnyen felszívódó magnézium kombináció. Minden tabletta mg magnéziumot tartalmaz.

ízületi glükozamin kötvények és ízületek kezelésére szolgáló készítmények